Undervisning

Björn Fredriksson Konsult AB

Björn reser och undervisar i en mängd olika sammanhang, främst i Sverige men även i delar av Europa,

som Finland, Estland, Ryssland och Norge.

 

Han undervisar exempelvis i profetisk inlyssning, kristen andlig förnyelse, de andliga nådegåvorna och

helande.

 

När önskemål finns praktiserar han gärna det han undervisar om, och hjälper vidare i funktion på de

områdena.

 

 

Pris är enligt överenskommelse.

Några röster från en församlingsdag / Finspång 2013

 

"Björn var en fantastisk undervisare och oerhört mänsklig. Han förde ner ämnet "Att ledas av Gud" till en nivå som gjorde oss tagna, och nyfikna på mer. Hela hans sätt att vara i Guds tjänst var så ödmjukt. Den praktiska sidan var spännande. Flera hälsningar och budskap framfördes med stor respekt".

 

 

"Jag var med på en församlingshelg och tyckte det var en jättebra, intressant och en värdefull dag. Björn Fredriksson var duktig på att prata enkelt och mänskligt så att alla förstod. Jag hade inte tänkt stanna så länge men det kändes så rätt att vara där. Det var flera saker som berörde mig på ett särskilt sätt. Det satte spår i mitt hjärta och det är mycket som jag kommer bevara inom mig. Vi behövde det här, och behöver det flera gånger. Jag lyssnar gärna på honom igen!"

 

 

"Det var fantastiskt att höra Björn berätta om sina upplevelser och erfarenheter av att lyssna in Guds röst, och att vara frimodig och våga framföra personliga budskap till berörda personer.

Ett verkligt bevis på att vi har en personlig Gud!

Jag hoppas och tror att alla vi som lyssnade till Björns budskap kom ett eller flera steg närmare Jesus under de här dagarna.

Jag tror att vi alla behöver stilla oss mer och lyssna in Guds röst. Han vill använda oss mycket, mycket mer till att berätta för våra medmänniskor om Guds gränslösa kärlek!"

Copyright © All Rights Reserved